Comenzile ce depasesc 2.990 lei beneficiază de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania !

Cutii postale PREMIUM PLUS CU USA STRIATII 

DSC6665

Cutii postale PREMIUM PLUS CU USA STRIATII 

Au un design modern si elegant si se pliaza  perfect atat pentru complexe rezidentiale dar si pentru asociatii de proprietari / locatari.

Cutii postale PREMIUM PLUS CU USA STRIATII 

Au un design modern si elegant si se pliaza  perfect atat pentru complexe rezidentiale dar si pentru asociatii de proprietary/ locatari.

Confectionarea: table neagra decapata 1 mm fabricate prin DEBITARE LASER

Vopsirea: se face in camp electrostatic

Culoarea: cutia metalica se poate vopsi orice culoare in functie de preferintele clientului. Culorile standard folosite de noi pentru livrari rapide sunt: ALB 9010, NEGRU 9005, GRI ANTRACIT 7016,GRI ARGINTIU 9006, MARO 8017, CREM 1015.

Dimensiunea: 300 mm lungime x 200 mm adancime x 125 mm inaltime

Incuietoarea: este robusta tip ,,yala” prevazuta cu doua chei personalizatepentru fiecare cutie.

Cutiile postale PREMIUM PLUS CU USA STRIATII  se pot  confectionate pe module  in functie de spatiul disponibil. Usa cutiei are incastrate striatii oblice create cu ajutorul laserului si o fanta  sus de doar 1.7 mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor dar care nu permite accesul persoanelor straine. Cutia   premium plus are o deschidere facila de jos in sus si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate cu numarul apartamentului.

Fiecare cutie postala este prevazuta cu o fanta pentru numarul aparatamentului  plastifiat ( foarte rezistent) inscriptionat personalizat  cu font usor de citit.

Asiguram consultanta GRATUITA pentru incadrarea in spatial disponibil

Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda.

Fabricarea si vopsirea se face cu tegnologii de ultima generatie

Materialele  folosite pentru toate produsele sunt de calitate premium

Vopsim orice culoare in functie de preferintele clientului.

Asiguram cele mai mici termene de livrare  pentru toate produsele

Oferim garantie premium si cel mai bun raport calitate – pret

Producator cutii postale  premium plus cu usa striatii

Sunteti interesati de: Oferta Cutii postale, Magazine Cutie Postala Bucuresti, Preturi Cutie Postala Bucuresti, Producator Cutie Postala, Cutii Postale Ieftine Bucuresti, Cutii Postale Ieftine, Cutii Postale de Lux, Preturi, Cutii Postale Moderne, Cutii Postale pentru Bloc la Pret de Producator, Achizitii Cutii Postale, cele mai vandute Cutii Postale si alte informatii cu privire la Pret Achizitii, Oferta, Magazine Producator, Furnizor, Montare, Transport, Livrare, Termen de Livrare contactati ne la: 0756 678 623

 FISA TEHNICA    300 mm lungime x 200 mm adancime x 125 mm inaltime

  CULORI STANDARD 

Culoarea: cutia metalica se poate vopsi orice culoare in functie de preferintele clientului. Culorile standard folosite de noi pentru livrari rapide sunt combinatii de doua culori din gama: ALB 9010, NEGRU 9005, GRI ANTRACIT 7016,GRI ARGINTIU 7036, MARO 8017, CREM 1015.

CERERE OFERTA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.