Comenzile ce depasesc 2.990 lei beneficiază de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania !

Boxe Metalice Depozitare Premium

Boxe Metalice Depozitare Standard

BOXE METALICE DEPOZITARE

Calitatea poarta numele NDA International. Proiectam si producem cu tehnologii de ultima generatie cea mai variata gama de cutii postale si aviziere, cutii depozitare valori.

Va propunem un sistem de configurare a spatiilor de depozitare in cladiri de apartamente, subsoluri, mansarde, unde exista un nivel rezonabil de protectie impotriva oaspetilor nepoftiti.

Indiferent daca renovati sa construiti o cladire, s-ar putea sa aveti nevoie de un spatiu securizat pentru depozitarea materialelor sau uneltelor necesare lucrarii. Solutia optima este NDA INTERNATIONAL

DIMENSIUNI DISPONIBILE:

 • Latime 1500 * inaltime 2100 * Adamcime 1500 mm
 • Latime 1000 * inaltime 2100 * Adamcime 1000 mm

MATERIAL:

FATA – Accentuand un design sofisticat utilizand TABLA DEBITATA LASER DE 2 MM GROSIME

CORP – Realizat din TEAVA RECTANGULARA PATRATA si PLASA, vopsit in camp electrostatic.

FUNCTIE

Serveste ca spatiu de depozitare individual care poate 1nlocui spatiul de depozitare insuficient 1n apartamente si poate stoca obiecte de agrement sezoniere. Combinat cu incuietori si panouri, acest sistem scade riscul de efractie. Panourile permit posibilitatea de a vedea bunurile depozitate, circulatia aerului si patrunderea luminii, astfel incat orice incendiu poate fi usor localizat si stins din exterior. Locatarii se simt in siguranta in zona de depozitare deoarece pot vedea daca sunt si alti oameni in zona.

Boxa metalica este o alegere excelenta pentru partitionarea spatiilor de depozitare din cladiri de apartamente, poduri, subsoluri care au deja o protectie exterioara si unde exista un rise mic de efractie.

CONFIGURATIA INTERIOARA

Este maximizata cu acoperire cu pulbere pe materiale si este proiectat pentru a oferi confort utilizatorilor folosind o cheie digitala. Boxa metalica este eel mai sigur sistem, cu un tip unic de retea care este extrem de dificil de fortat. Sistemul este certificat de Asociatia Suedeza de Prevenire a Furturilor pentru solutiile de siguranta antifurt pentru spatii de depozitare din zone vulnerabile.

RAFTURI:

Numarul de rafturi – 3 rafturi – dotare standard Confectionate din tabla de 2 mm grosime.

Rafturile sunt detasabile, impartind unitatea in spatii de inaltimi diferite.

MECANISM DE BLOCARE:

mecanismblocare removebg previewFara cheie, cu COD (*Modelul detaliat poate fi selectat)

O adaptare rapida a 1ncuietorilor cu came cu cheie, furnizate ca standard pe o gama larga de dulapuri, dulapuri si dulapuri.

Incuietorile fara cheie sunt Us0r de montat, luand doar cateva minute pentru a scoate 1ncuietoarea cu came existenta si apoi realizand o fixare superioara suplimentara pentru noua 1ncuietoare.

Utilizare privata: aceasta este functia implicita si este deja preprogramata 1n 1ncuietori noi. Aceasta este cea mai comuna functie si este utilizata 1n cazul 1n care acelasi cod va fi folosit 1n mod repetat.

Utilizare publica: utilizatorul introduce propriul cod personal din patru cifre o data. Aceasta blocheaza 1ncuietoarea. Acelasi cod este introdus o singura data pentru a deschide lacatul 1nainte de a fi sters si gata pentru urmatorul utilizator nou. Aceasta functie este utilizata pentru aplicatii pe termen scurt, cu mai multe locuri de munca, de ex. un dulap 1ntr-un centru de agrement.

INDICATOR AFISAJ UNITATE:

Fiecare boxa metalica este prevazuta cu un indicator pentru numar plastifiat (foarte rezistent) inscriptionat personalizat cu font usor de citit.

Disponibilitate punere in uz

Boxa se poate achizitiona sau se poate inchiria.

VARIANTA 1

Vanzarea produsului catre beneficiar, dezvoltator imobiliar / administrator.

VARIANTA 2

Societatea noastra doreste sa inchirieze boxele metalice, pe care le putem amplasa in diverse spatii neutre din parcarile subterane ale complexelor rezidentiale, precum si a altor spatii disponibile, la aprecierea administratiei. Administratia le poate subinchiria locatarilor, beneficiind de un venit lunar constant.

Ce poti depozita in boxa ?

in boxa se poate depozita aproape orice, cu exceptia alimentelor proaspete, a fructelor i legumelor:

 1. Schiuri – este bine sa protejezi adecvat partile metalice impotriva riscului de a rugini, mai ales daca boxa este un loc urned sau cu rise de umezeala), clapari si bicicleta sau bicicletele copiilor. Foloseste saci de plastic refolosibili sau folie de plastic, pentru a le proteja. si rolele isi gasesc un loc aici, in timpul sezonului rece.
 1. Anvelope de iarna/vara – pentru o depozitare eficienta si corecta, este recomandat un suport pentru acestea.
 2. Cortul, scaunele si masa de camping – inclusiv butelia de gaz (goala), dar si rogojinile pentru mare si saltelele pneumatice (ambalate in pungi de plastic sau saci vidati).
 3. Obiecte decorative – de la cele pentru aniversari, pana la cele pentru Paste, Craciun, inclusiv bradul din plastic). Pentru acestea, sunt ideale cutiile din plastic.
 4. Carti, reviste si altele din aceasta categorie. Se pot pastra bine in cutii din plastic, inchise ermetic. Pentru siguranta, pune in cutii silicat, pentru a preveni deteriorarea din cauza umezelii.
 5. Uneltele de pescuit stau foarte bine in boxa si, oricum, mult mai bine decat sub pat (asa cum fac multi dintre cei care iubesc acest sport). In husele lor, sunt perfect protejate, iar pentru a nu ocupa mult spatiu, pot fi asezate intr­ un suport, in pozitie verticala. Intr-o cutie care se inchide ermetic, poti pastra celelalte componente (mulinete, carlige si asa mai departe).
 6. Unelte si scule de mesterit. Ideal este sa le pastrezi intr-o cutie de scule, pe care sa o poti transporta Usor din boxa in casa si invers.

Materiale reciclabile. Este mai mult decat util sa depozitezi in boxa becuri, baterii si alte obiecte marunte, care pot fi reciclate eficient, atunci cand sunt in cantitate mai mare. De regula, in marile magazine, raportul este de opt produse reciclabile, la schimb, pentru unul nou.

Boxele noastre sunt fabricate din tabla de calitate PREMIUM de 2 mm grosime, debitate cu ajutorul LASERULUI CNC, tehnologie de ultima generatie ce confera acestora o durata de viata indelungata si finisaje de cea mai buna calitate.

Sunt indoite la ABKANT CNC tehnologie ce confera produselor finisaje de cea mai buna calitate.

Vopsirea se face in CAMP ELECTRO- STATIC, metoda moderna ce confera cutiilor postale vopsea uniforma cu o putere mare de acoperire si rezistenta mare la uzura.

Etapele procesului de productie:

 • DEBITAREA
 • INDOIREA
 • SUDURA
 • POLIZAREA
 • VOPSIREA
 • ASAMBLAREA
 • LIVRARE/MONTARE

Calitate Garantata

Materialele folosite sunt de calitate, iar din acest motiv putem GARANTA produsul nostru tuturor clientilor nostri indiderent de modelul ales.

Livrari Garantate

Asiguram ambalarea adecvata pentru fiecare comanda. Livrarile se tac in toata ROMANIA.

Livrari Rapide

Datorita imbunatatirii ciclurilor de productie si dezvoltarii tehnologice, timpul de productie este rapid si garantat.

Garantie Premium

Oferim garantie premium de 3 ANI de la data achizitiei pentru toate cutiile produse de noi.

CERERE OFERTA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.